Dax att leva

Under en intensiv helg får du möjlighet att genom praktiska övningar komma i kontakt med den gränslösa styrka och kärlek som finns djupt inne i oss alla. Orsaken till att vi så sällan känner djup mening och sinnesfrid är att vi har en automatisk tankemaskin inne i huvudet som blockerar oss från vår naturliga kontakt med existentiell kärlek. Många av oss är vilsna och vet inte riktigt vad vi vill eller hur man skapar ett levande liv. Jag  tror jag vet hur man gör!

Förutom praktiska övningar baserade på rörelse ljud och andning, ägnas en del tid att skapa målbilder över hur vi vill att livet ska se ut. Livet är inte ett lotteri. Det finns inte tur eller otur. Livet utanför våra ögon är en spegelbild av vårt inre. Slösar du bort ditt liv med meningslösa grubblerier eller använder du din hjärna för att skapa det liv du vill ha? Blommorna är skyldiga bina att slå ut i blom. Vi är här för att ge till livet och njuta under resans gång.  Vad vill du med ditt liv egentligen? Är du redo för att slå ut i blom? Eller vill du klaga på andra?

Kursen fokuserar på njutning och glädje och är absolut inte terapi. Ofta får jag höra att det är som att gå på en kul fest med kärleksfulla människor. Jag hade min första dax att leva kurs 1989, självfallet är alla kurser olika och många kommer många gånger. De flesta deltagare är i 30-50 års åldern, men alla åldrar förekommer.

Ring mej om du har frågor!! Johan +46706340234

Integritetspolicy Johan Ekenberg AB

logga-Rityta 1@300x-50

Senaste Kommentarer