Kroppsläsning

Sen 30 år tillbaka har jag försökt (och kanske lyckats) avkoda livets språk. Din kropp berättar vad du är riktigt bra på samt behöver träna på för att leva ett levande liv. Jag hjälper människor, par och arbetslag att förstå varandra bättre.  Vi har ett ansvar att ge vår storhet till livet. Väldigt många är vilsna men kroppen berättar på tusen sätt hur du ska slå ut i blom.

Kanske har jag varit på din arbetsplats och föreläst om kommunikation med kroppen. Jag tar i mån av tid emot privatpersoner som vill öka sin självkännedom. Den garanterat viktigaste och lönsammaste investeringen är självkännedom.

Vill du gå en kurs för att lära dig se vad som egentligen sägs på jobbet, i relationen osv. Kanske jobbar du med patienter eller vill bli en bättre säljare. Skälen kan vara många men förvänta dig många skratt och insikter. En bra början kan vara att beställa min bok – Kroppsläsning på nätet!

Kroppsläsningskurs

Under 2 intensiva dagar ger jag alla nycklar till livets språk. Kanske vill du bli en bättre kommunikatör och lära dig avläsa dina kunder, anställda eller partner!!

Läs mer…

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Integritetspolicy Johan Ekenberg AB

logga-Rityta 1@300x-50

Senaste Kommentarer