Kurser

Kroppsläsningskurs

Under 2 intensiva dagar ger jag alla nycklar till livets språk. Kanske vill du bli en bättre kommunikatör och lära dig avläsa dina kunder, anställda eller partner!!

Läs mer…

Sex en motorväg till gud

Varför gå en kurs med temat sex? Vad har Gud med saken att göra?

Sex kan vara livets vackraste väg till kärlek, hälsa och andlighet. Tyvärr är kunskapen om medveten sex allt för låg. De flesta använder varandras kroppar för att producera orgasmer. Frigjordhet har kommit att betyda att våga göra det dom gör i porrfilmer….. Vägen till en friskare värld med sundare människor handlar om att få kontakt med ditt existentiella centrum, kalla det Gud om du vill. Att vara en bra älskare handlar mycket lite om teknik, det handlar om att ha tillgång till djup kärlek och förmågan att vara totalt närvarande med sin partner. Livet utanför dina ögon är bara en spegelbild av din inre värld. Det som börjar med en längtan att ha ett mera livgivande kärleksliv, blir en långsam revolution som påverkar alla dina livsval.

Läs mer…

Sexkurs för par

Vill du under en helg sjunka djupt in i kärlekskonstens magi med din partner? De flesta har inte en aning om hur sexlivet kan bli en hävstång för relationen, hälsan och livsgnistan. De flesta gör bara som de alltid har gjort och försöker mekaniskt gnugga fram orgasmer med en kvardröjande undran – ska det verkligen vara så här?  Vill du gå från tonårs sex till ett verkligt vuxet möte med din partner?

Läs mer..

Kursledarskap

Gillar du mitt sätt att vara ledare? Kanske har du sett mej leda någon kurs i personlig utveckling och undrat hur man gör för att få alla deltagare att bidra med sitt bästa.

Jag har väglett tusentals människor under 25 år och har en mängd tankar och bilder om hur du kan hjälpa människor att växa och bidra. Under en intensiv seminariedag får du alla trix och funderingar. Höra om dråpligheter och hur man vänder en illvilligt sinnad grupp till stordåd. Tanken är att du ska ha nytta av kursen oavsett om du är ledare i yrkeslivet eller jobbar med personlig utveckling i grupp.

Läs mer…

Dax att leva

Hur lever man ett bra liv? Varför lyckas några nå sina mål medan andra verkar tro att dom dragit nitlotten i livets lotteri. Jag hävdar att med rätt kunskap, självkännedom och en smula tålamod har vi alla möjlighet att leva strålande liv, och jag påstår att det inte finns någon kraft i universum som vill något annat än att vi ska leva våra drömmar.

Läs mer…

Integritetspolicy Johan Ekenberg AB

logga-Rityta 1@300x-50

Senaste Kommentarer