Sex en motorväg till gud

Så vad gör man på en sån här kurs?…. Eftersom sexualiteten i vår kultur totalt spårat ur  tror förstås många att en sexkurs handlar om att ha sex med andra deltagare…. kursen handlar om att släppa på kroppsspänningar så att du får en djupare kontakt med livet i dej. Vi gör enskilda, par och gruppövningar baserade på rörelse, ljud och andning. Efter ett par timmar börjar du uppleva en djup kärlek som kommer inifrån. Att vara med många andra som också börjar få kontakt med livet skapar förstås en varm känsla av mening och gemenskap.

Kursen handlar inte heller om att vara naken. Målet är att hitta in till kärleken innanför ditt skal. Är du rädd för nakenhet och beröring kan kursen förstås vara ett steg i rätt riktning  för att bli av med onödiga rädslor.

Generellt vill jag påstå att män behöver lära sej att kontrollera sina ejakulationer, vilket ökar det sexuella självförtroendet och ger kvinnor nödvändig tid (minst 40 min) för att kunna slappna av och fullständigt öppna sej för kärlek. Kvinnor har oftast för mycket spänningar i underlivet vilket gör att hon (nästan) endast kan uppleva kåthet genom klitoris stimulans.

Jag har haft tantrakurser i 25 år nu, de senaste åren har jag till min stora glädje fått några kolleger som också vill förändra vår omogna sexsyn. Vi jobbar väldigt olika. Till min kurs ska du komma om du förstår att knappen till ett levande liv finns under dina tankar och kroppsspänningar. Du vet att du har hittat hem till dej när ditt liv får ett enkelt flyt,problem löses lätt och kampen upphör. Andra kursledare är bättre på att hantera sexuella problem eller att hjälpa dej bli mera frigjord.

Jag hävdar att när människor lyckas uppleva kärleken till livet så kommer vi automatiskt att få en mera levande värld. Vi befinner oss mitt i vad vi kan kalla för en medvetanderevolution. Att sluta tro att livet beror på dom andra och förstå att livet utanför våra ögon bara är en spegelbild av vår inre värld . Mitt intresse för sex kommer främst ur egna oförklarliga och himlastormande upplevelser som är löjligt mycket bättre och transformerande än porrfilmsdrömmar.

Vilka kommer på kursen? Alla har ett djupt intresse för den egna personliga utvecklingen. 25% har varit med många gånger. Lika många män som kvinnor. 18-90 (!) år med en medianålder av 30 – 50 år. Några tar med sej sin partner, de flesta kommer ensamma. En majoritet är heterosexuella fast i en mognare värld tror jag sådana definitioner har spelat ut sin betydelse. Alla är allt mer eller mindre.

Kursen är uppdelad på en grundkurs (steg 1) och en fortsättningskurs (steg 2). Ibland går kurserna efter varandra. Ring mej gärna om du har frågor eller vill anmäla dej. Kolla gärna youtube.com om du vill se mej prata om kursen!! Johan +46706340234

Integritetspolicy Johan Ekenberg AB

logga-Rityta 1@300x-50

Senaste Kommentarer