Tantrakurs för par

Många undrar vad skillnaden mellan denna kurs och sex en motorväg är…. På parkursen kommer par som exklusivt vill jobba med sin partner. Övningarna är i viss mån samma men sex en motorväg är ett dygn längre och något mera intensivt.

På parkursen får du lära dej om betydelsen av närvaro för att kunna komma riktigt nära din partner. Vi jobbar med att släppa kroppens spänningar så du kan känna mer. Kursen passar inte för de som önskar terapi! Det här är ett träningsläger där du själv avgör om du vill dela privat information. Jag jobbar med främst rörelse, ljud och andning som redskap att nå livet och kärleken i oss. För att din partner ska kunna känna djup kärlek till dej krävs att du själv upptäckt kärleken i dej! Titta gärna på mina youtube klipp – sök mitt namn – så får du kanske höra helt nya saker om sex!!

När ditt liv får ett större flyt, lösningar kommer enkelt, kampen upphör, då har du tagit till dej kursens innehåll. Din inre värld är en spegelbild av din yttre. Vill du ha kärlek och glädje måste du hämta det djupt inne i dej själv. Sex blir då en väg att komma hem, ett sätt att nå tillbaka till harmoni. Sexakten blir ett redskap inte ett mål…

Integritetspolicy Johan Ekenberg AB

logga-Rityta 1@300x-50

Senaste Kommentarer