kursbild02.jpg

Dax att leva

Kom i kontakt med dina innersta drömmar och skapa det liv du önskar leva. Hitta in i ditt existentiella centrum, till kärleken och stillheten. Därifrån skapar du målbilder hur du vill att ditt liv ska se ut.

Kursen är ett träningsläger för livet och vänder sig till dig både som privatperson och i yrkeslivet. Du blir en tydligare ledare för dig själv och andra, vilket skapar trygghet, stabilitet och är en viktig framgångsfaktor.

Se kursdatum för Dax att leva

mer om dax att leva

  • Vad vill du med ditt liv egentligen?

  • Lever du ditt eget liv eller är det någon annans förväntningar du försöker leva?

  • Vad är din innersta önskan i ditt liv och hur når du din fulla potential?

  • Slösar du bort ditt liv med meningslösa grubblerier eller använder du din hjärna för att skapa det liv du vill ha?

”Orsaken till att vi så sällan känner djup mening och sinnesfrid är att vi har en automatisk tankemaskin inne i huvudet som blockerar oss från vår naturliga kontakt med oss själva. Många av oss är vilsna och vet inte riktigt vad vi vill eller hur man skapar ett levande liv. Jag tror jag vet hur man gör!”

Under kursen får du genom praktiska övningar möjlighet att komma i kontakt med den gränslösa styrka och kärlek som finns djupt inne i oss alla. Kursen är upplevelseorienterad och skapas tillsammans med deltagarna med fokus på njutning och glädje och är absolut inte terapi. Många har sagt att det är som att gå på en kul fest med kärleksfulla människor.

Förutom praktiska övningar baserade på rörelse, ljud och andning, ägnas en del tid att skapa målbilder över hur vi vill att livet ska se ut. Du kommer bland annat få ta del av min framgångsmodell Tio steg till ett självskapande liv.

”Vi har precis de talanger som gör att vi kan bidra till världen på vårt egna unika sätt. När vi hittar hem vet vi vad vi vill med vårt liv och upptäcker att livet är en konspiration till vår egen fördel! Att så många kämpar med livet beror på att vi inte är i kontakt med tilliten och kärleken som finns under våra tankar och kroppsspänningar.”

Dax att leva-kursen hålls flera gånger per år och pågår fredag kväll till söndag eftermiddag. Pris 3.800 kronor (inkl moms) för kurs, mat och boende i två- eller flerbäddsrum.