kursbild02.jpg

Dax Att Leva

Slösar du bort ditt liv med meningslösa grubblerier eller använder du din hjärna för att skapa det liv du vill ha? Vad vill du med ditt liv egentligen? Är du redo för att slå ut i blom? Eller vill du klaga på andra?

Många av oss är vilsna och vet inte riktigt vad vi vill eller hur man skapar ett levande liv. Orsaken till att vi så sällan känner djup mening och sinnesfrid är att vi har en automatisk tankemaskin inne i huvudet som blockerar oss från vår naturliga kontakt med oss själva.

Se kursdatum för Dax Att Leva

Dax att leva

Under en intensiv helg får du möjlighet att genom praktiska övningar komma i kontakt med den gränslösa styrka och kärlek som finns djupt inne i oss alla. Orsaken till att vi så sällan känner djup mening och sinnesfrid är att vi har en automatisk tankemaskin inne i huvudet som blockerar oss från vår naturliga kontakt med existentiell kärlek. Många av oss är vilsna och vet inte riktigt vad vi vill eller hur man skapar ett levande liv. Jag  tror jag vet hur man gör!

Förutom praktiska övningar baserade på rörelse ljud och andning, ägnas en del tid att skapa målbilder över hur vi vill att livet ska se ut. Livet är inte ett lotteri. Det finns inte tur eller otur. Livet utanför våra ögon är en spegelbild av vårt inre. Slösar du bort ditt liv med meningslösa grubblerier eller använder du din hjärna för att skapa det liv du vill ha? Blommorna är skyldiga bina att slå ut i blom. Vi är här för att ge till livet och njuta under resans gång.  Vad vill du med ditt liv egentligen? Är du redo för att slå ut i blom? Eller vill du mest klaga på andra?

Kursen fokuserar på njutning och glädje och är absolut inte terapi. Ofta får jag höra att det är som att gå på en kul fest med kärleksfulla människor. Jag hade min första dax att leva kurs 1989, självfallet är alla kurser olika och många kommer många gånger. De flesta deltagare är i 30-50 års åldern, bor i någon stor stad är välutbildade och har ett bra liv.

När du genom kursens praktiska övningar hittat ditt existentiella centrum, känner dej lugn och trygg samt är inställd på att ge av dej själv till världen, då är det dags att ta del av min 10 stegsmodell som visar hur vi kan skapa vårt liv. Vi har precis de talanger som gör att vi kan bidra till världen på vårt egna unika sätt. När vi hittar hem vet vi vad vi vill med vårt liv. När du kommer hem upptäcker du att livet är en konspiration till din fördel! Att så många kämpar med livet beror på att vi inte är i kontakt med tilliten och kärleken som finns under våra tankar och kroppsspänningar.

Jag har jobbat med att hålla kurser i över 30 år som på olika sätt bjuder in människor att leva mer levande liv. Mina kurser har fokus på att inre välbefinnande ger en direkt spegling i den yttre verkligheten i form av att vi kan bidra mer till de sammanhang vi befinner oss i.

Skriv om du har frågor eller vill anmäla dig!