Hur levande vill du vara?

Vi är här för att ge av vår unika storhet till livet och njuta under resans gång.
Att öppna upp för kärleken inom oss och för att möta andra i den kontakten.

Mina kurser har fokus på att inre välbefinnande ger en direkt spegling i den yttre verkligheten.
Så att vi kan bidra mer till de sammanhang vi befinner oss i.

Jag har kurser både i personlig utveckling och i ledarskap.
Egentligen är det samma sak, när du hittar din inre existentiella kärna och sällhet,
blir kontakten och mötet med andra mer kärleksfullt, levande och hållbart.

kursbild02.jpg

Kom i kontakt med dina innersta drömmar och skapa det liv du önskar leva. Hitta in i ditt existentiella centrum, till kärleken och stillheten. Därifrån skapar du målbilder hur du vill att ditt liv ska se ut.

Kursen är ett träningsläger för livet och vänder sig till dig både som privatperson och i yrkeslivet. Du blir en tydligare ledare för dig själv och andra, vilket skapar trygghet, stabilitet och är en viktig framgångsfaktor.

Läs mer om Dax att leva

22687520_10155865610956079_3868743924256831410_n.jpg

Längtar du efter att hitta kärlek behöver hitta den inne i dig först. Det här är en träningsarena för alla underbara människorna i sin längtan efter närhet och kärlek.

Det här är för dig som vill vakna upp till storheten vad livet är och att sex kan vara livets vackraste väg till kärlek, hälsa och andlighet. Den största gåvan för äkta relationer är vår egen öppenhet.

Läs mer om Tantra steg 1 och 2

kursbild03.jpg

Lär dig betydelsen av närvaro för att kunna komma riktigt nära och smälta samman med din partner. För att ni ska känna djup kärlek till varandra behöver ni också upptäcka kärleken i er själva.

Det här är tantrakursen för par som exklusivt vill jobba med varandra på kursen och för er som vill utveckla relationen genom att gå från tonårssex till ett verkligt vuxet möte med din partner.

Läs mer om Tantrisk parkurs

kursbild04.jpg

Utveckla ett ledarskap som fokuserar på att hjälpa människor att växa och bidra utifrån sin egen potential. Du har nytta av kursen oavsett om du är ledare i yrkeslivet eller jobbar med personlig utveckling i grupp.

Kursen har både teoretiska och praktiska moment och innehåller bland annat grupputveckling enligt Firo-modellen, konflikthantering samt det positiva, inspirerande och hållbara ledarskapet.

Läs mer om Kursledarkursen

kursbild01.jpg

Hur levande vill du vara? Längtar du efter att hitta kärlek behöver du hitta den inne i dig själv först. Det här är en träningsarena för alla underbara människorna i sin längtan efter närhet och kärlek.

Kursen ger dig verktyg både att förstå dina egna signaler såväl som att förstå andra människor. Du får exempel på de olika kroppstyperna och vad som utmärker dem – det är det som är livets språk.

Läs mer om Kroppsläsningskursen

mia600x600.jpg

Diplomerande coachutbildning
Coacha dig själv och andra till er fulla potential! Med ett coachande förhållningssätt som grund stödjer vi dig i att utforska och utveckla din personliga och unika ledarstil.

Världen behöver autentiska ledare och coacher som vågar utmana det konventionella ledarskapet och skapa förutsättningar för att mänskligt och ekonomiskt växande ska gå hand i hand.

Läs mer om Modigt ledarskap

johan02.jpg

Framtidens vinster skapas av mogna människor. Den största konkurrensen mellan arbetsplatser handlar om att få tag på de rätta medarbetarna som är motiverade, känner mening och engagemang i sitt arbete.

Utöver mina paketerade kurser håller jag också föreläsningar på arbetsplatser utifrån de behov som finns. Jag arbetar med det kärleksfulla och hållbara ledarskapet och stöder grupputveckling.

Läs mer om mig som föreläsare

Midsommar19.jpg

Humlebäcksträffar

Varje år brukar vi också samlas på Humlebäck kring våra högtider som midsommar och nyår. Och ibland påsk. Till träffarna är alla välkomna, vi brukar kalla det att vi samlar Humlebäcksfamiljen under lite mer fria former än på kurserna.

Då njuter vi av den vackra naturen och miljön på gården, av maten och sällskapet. Vi samskapar aktiviteter, dansar, yogar, gör frigörande andning och har kul. Och så badar vi i sjön - både sommar och vinter.

Se datum för olika Humlebäcksträffar

WP_20180518_006.jpg

Samarbeten och festivaler

Under mina 30 år som kursledare har jag mött och inspirerats av andra ledare som också står för det kärleksfulla ledarskapet och att komma i kontakt kärleken och sällheten i oss. Ibland håller jag samskapande kurser och retreats med dem.

Ett annat sätt att samskapa är att vara workshopledare på festivaler. Jag har till exempel varit med på Ängsbacka på festivaler varje år sedan de började för drygt 20 år sedan. I år är jag med på festivaler på Ängsbacka, i Stockholm och Göteborg.

Kolla in vilka festivaler och samarbeten som är aktuella

Gruppdynamik på kurserna

För att få en så bra gruppdynamik som möjligt sätt grupperna samman utifrån en bra åldersfördelning, balans mellan antal nya och erfarna deltagare samt ibland även ibland utifrån en jämn könsfördelning (tex tantrakurserna). Därför kan det stundtals vara väntetid från att du gör din intresseanmälan tills du får besked om din platsreservation.