kursbild03.jpg

Tantrisk parkurs

Lär dig hur du kan komma riktigt och smälta samman med din partner. Grunden är förstås att upptäcka kärleken inuti dig själv först. För att ni ska känna djup kärlek till varandra behöver ni också upptäcka kärleken i er själva.

Det här är tantrakursen för par som exklusivt vill jobba med varandra på kursen och för er som vill utveckla relationen genom att gå från tonårssex till ett verkligt vuxet möte med din partner.

Se kursdatum för Tantrisk parkurs

MER OM TANTRISK PARKURS

Sex kan vara livets vackraste väg till kärlek, hälsa och andlighet. Tyvärr är kunskapen om medveten sex alltför låg. De flesta använder bara varandras kroppar för att producera orgasmer.

Vår uppgift är att lära oss smälta samman med vår partner vilket kan leda till djupa kärleksupplevelser.”

Vägen till en friskare värld med sundare människor handlar om att få kontakt med ditt existentiella centrum, kalla det Gud om du vill. Att vara en bra älskare handlar mycket lite om teknik, det handlar om att ha tillgång till djup kärlek och förmågan att vara totalt närvarande med sin partner. Det som börjar med en längtan att ha ett mera livgivande kärleksliv, blir en långsam revolution som påverkar alla dina livsval.

”När du sällheten inne i kroppen får du uppleva en massa synkronicitet mellan dig och andra. Livet blir lätt om du gör rätt! Den gamla sexualiteten funkar inte om du vill leva i mera kärlek. Jag vägleder hur sex kan bli en hävstång till vårt inre om du lär dig att slappna av och sluta prestera. ”

Kursen handlar om att släppa på kroppsspänningar så att du får en djupare kontakt med livet i dig. Vi jobbar med främst rörelse, ljud och andning som redskap för att nå livet och kärleken inne i oss. Förhoppningen är att kursen ska bidra till ökad närvaro i mötet med dig själv och din partner samt att ge ett mognare perspektiv på sex. Ingen tidigare erfarenhet krävs, grunden är förstås att du har en djup längtan efter att leva ett mer levande liv. Många som lär sig en kärleksskapande sexualitet kommer stegvis att ta bort ohälsosamma vanor och tankegångar. Vilket leder till ett rikare liv på alla plan. Processen brukar ta två tre år, där du i så fall går flera kurser.

Till min kurs ska du komma om du förstår att knappen till ett levande liv finns under dina tankar och kroppsspänningar. Du vet att du har hittat hem till dig när ditt liv får ett enkelt flyt, problem löses lätt och kampen upphör.

Tantrisk parkurs hålls flera gånger per år och pågår fredag kväll till söndag eftermiddag. Pris 4.000 kronor (inkl moms) per person för kurs, mat och boende i dubbelrum.