22687520_10155865610956079_3868743924256831410_n.jpg

Tantra steg 1 & 2

Att kunna känna livets centrum inne i kroppen gör att du får uppleva en massa synkronicitet mellan dig och andra. Livet blir lätt om du gör rätt! Den gamla sexualiteten funkar inte om du vill leva i mera kärlek. Kursen handlar inte om att ha sex med andra deltagare men jag vägleder hur sex kan bli en hävstång till vårt inre om du lär dig att slappna av och sluta prestera. De flesta kommer från kursen med en massa livsglädje och har börjat hitta nyckeln till att känna känslan av sällhet inne i kroppen.

Se kursdatum för Tantra 1 & 2

När vi lyckas uppleva kärleken till livet så kommer vi automatiskt att få en mera levande värld. Jag håller min uppskattade tantrakurs (också kallad Sex, en motorväg till gud) på Humlebäck i hjärtat av Värmland. Vi har en egen badstrand, vargar i skogen och får i hagen.

Kursen handlar om att släppa på kroppsspänningar så att du får en djupare kontakt med livet i dig. Vi gör enskilda, par och gruppövningar baserade på rörelse, ljud och andning. Efter ett par timmar börjar du uppleva en djup kärlek som kommer inifrån. Att vara med många andra som också börjar få kontakt med livet skapar förstås en varm känsla av mening och gemenskap. Kursen handlar inte heller om att vara naken. Målet är att hitta in till kärleken innanför ditt skal. Är du rädd för nakenhet och beröring kan kursen förstås vara ett steg i rätt riktning för att bli av med onödiga rädslor.
Till min kurs ska du komma om du förstår att knappen till ett levande liv finns under dina tankar och kroppsspänningar. Du vet att du har hittat hem till dig när ditt liv får ett enkelt flyt, problem löses lätt och kampen upphör.

Skriv om du har frågor eller vill anmäla dig!