22687520_10155865610956079_3868743924256831410_n.jpg

Tantra steg 1 och 2

Längtar du efter att hitta kärlek behöver du hitta den inne i dig själv först. Det här är en träningsarena för alla underbara människorna i sin längtan efter närhet och kärlek.

Kursen är för dig som vill vakna upp till storheten över vad livet är och att sex kan vara livets vackraste väg till kärlek, hälsa och andlighet. Att vårda den vi är och sluta tro att vi måste vara någon annan är den största gåvan för äkta relationer.

Se kursdatum för Tantra 1 och 2

Mer om Tantrakursen (tidigare kallad Sex, en motorväg till gud)

  • Varför gå en kurs med temat sex?

  • Och vad har Gud med saken att göra?

Sex kan vara livets vackraste väg till kärlek, hälsa och andlighet. Tyvärr är kunskapen om medveten sexualitet alltför låg. De flesta använder bara varandras kroppar för att producera orgasmer och hamnar ofta därför i prestation och tristess. En kärleksskapande sexualitet gör att man orkar med vardagens trivialiteter och utmaningar.

Vägen till en friskare värld med sundare människor handlar om att få kontakt med ditt existentiella centrum, kalla det Gud om du vill. Att vara en bra älskare handlar mycket lite om teknik, det handlar om att ha tillgång till djup kärlek och förmågan att vara totalt närvarande med sin partner. Det som börjar med en längtan att ha ett mera livgivande kärleksliv, blir en långsam revolution som påverkar alla dina livsval.

”Att kunna känna livets centrum inne i kroppen gör att du får uppleva en massa synkronicitet mellan dig och andra. Livet blir lätt om du gör rätt! Den gamla sexualiteten funkar inte om du vill leva i mera kärlek. Kursen handlar inte om att ha sex med andra deltagare men jag vägleder hur sex kan bli en hävstång till vårt inre om du lär dig att slappna av och sluta prestera. ”

De flesta kommer från kursen med en massa livsglädje och har börjat hitta nycklar till sällhet i kroppen och till kreativitet.

Vår uppgift är att lära oss smälta samman med vår partner vilket kan leda till djupa kärleksupplevelser. De flesta verkar tro att sex handlar om att producera orgasmer. Sex utfört på rätt sätt skapar kärlek och hälsa.  Den sorts sex du kan se på porrfilmer är den omogna mannens onanidröm som måste ersättas av ett mognare perspektiv.”

Kursen handlar om att släppa på kroppsspänningar så att du får en djupare kontakt med livet i dig. Vi gör enskilda, par och gruppövningar baserade på rörelse, ljud och andning. Efter ett par timmar börjar du uppleva en djup kärlek som kommer inifrån. Att vara med många andra som också börjar få kontakt med livet skapar förstås en varm känsla av mening och gemenskap. Kursen handlar inte heller om att vara naken. Målet är att hitta in till kärleken innanför ditt skal. Är du rädd för nakenhet och beröring kan kursen förstås vara ett steg i rätt riktning för att bli av med onödiga rädslor.

Till min tantrakurs ska du komma om du förstår att knappen till ett levande liv finns under dina tankar och kroppsspänningar. Du vet att du har hittat hem till dig när ditt liv får ett enkelt flyt, problem löses lätt och kampen upphör.

Tantrakursen hålls i två steg. Steg 1 går flera gånger om året och håller på från torsdag kväll till söndag eftermiddag. I maj och i augusti är det tantraveckor med både steg 1 och 2 efter varandra med start på måndag kväll.

Pris 5.500 kronor (inkl moms) för ett steg för kurs, mat och boende i två- eller flerbäddsrum. 10.000 kronor om du bokar och går båda stegen samma vecka.