johan02.jpg

Föreläsningar

Framtidens vinster skapas av mogna människor. Det finns bara två sätt att öka effektiviteten, springa fortare och mer eller mogna så vi fungerar bättre ihop. Den största konkurrensen mellan arbetsplatser handlar om att få tag på de rätta medarbetarna. Förr var de rätta medarbetarna de som hade mest kunskap. Idag är kunskapen lättillgänglig. Svårigheten är att hitta fungerande och motiverade människor som i sanning känner mening och engagemang med sitt arbete. Så frågan är då – är din arbetsplats ett ställe där du utvecklas eller springer du dej trött i korridoren och har en klump i magen?

Jag har jobbat med personalutveckling i över 20 år och har sett fantastiska exempel på produktivitetsökningar när företaget skapar en utvecklingskultur. Får du den träning du behöver för att utvecklas eller längtar du bort som 40 % av arbetsstyrkan i Sverige gör.

Om jag får 2-3 timmar med ditt arbetslag brukar engagemanget och gemenskapen påtagligt öka.  Kunskapen hos uppköpare (du?) av externa talare är ofta låg. Många nöjer sej med att personalen skrattar och ser glada ut efteråt. Jag tror vi måste ha högre krav. Jag vill ge (om möjligt) personlig feedback till alla och skapa en grund för en kultur av växande människor. Vet du vad du är bra på och vad du behöver träna på för att bidra mer till livet. Vi är faktiskt här för att ge till varandra.

Under många år har jag pratat om kommunikation och främst vad vi säger med kroppen (kolla gärna min bok om kroppsläsning). Jag trivs bäst med att jobba med grupper som i djupet förstår nödvändigheten av personlig utveckling (alla har något att träna på) som ett medel att skapa mera lönsamhet. Bäst tycker jag det är när vi varvar föreläsning med praktiskt träning. Ibland går jag på glödande kol med modiga deltagare.  Jag får ofta höra att jag presenterar ett svårt ämne med mycket värme och humor.

Mitt framträdande anpassas alltid efter dina speciella önskemål, vilket kräver att vi pratar ihop oss innan på telefon. Frågan vad  du egentligen vill med att köpa en talare är central för mej för att veta hur jag ska kunna leverera det du verkligen önskar.

Boka mig!

Namn *
Namn