mia600x600.jpg

Modigt ledarskap

Diplomerande coachutbildning
Coacha dig själv och andra till er fulla potential! Med ett coachande förhållningssätt som grund stödjer vi dig i att utforska och utveckla din personliga och unika ledarstil.

Världen behöver autentiska ledare och coacher som vågar utmana det konventionella ledarskapet och skapa förutsättningar för att mänskligt och ekonomiskt växande ska gå hand i hand.

Datum för Modigt ledarskap

Mer OM Modigt ledarskap – diplomerande coachutbildning

Om du tog med hela dig till jobbet, vem skulle du vara då? Vi stödjer dig i att utforska och utveckla din personliga och unika ledarstil.

Det här är en utbildning för dig som är lika intresserad av din egen utveckling som andras. Den vänder sig både till dig som vill bli professionell coach och till dig som vill utveckla ett coachande ledarskap inom din organisation.

”Vi vill att du ska kunna ta med hela dig till jobbet och bjuda på den du verkligen är – istället för den du tror att du förväntas vara. Genom att vara dig själv i större utsträckning och använda dig av dina unika styrkor och erfarenheter kommer du att lyckas med något som ingen managementteori kan erbjuda.”

Ur innehållet

  • Coachande samtal & coachande ledarskap

  • Personligt ledarskap

  • Autentisk kommunikation

  • Vad säger kroppen?

  • Att nå ut

Kursen utgör även grunden för att du ska kunna arbeta som professionell coach och ansöka om certifiering hos ICF. Kursens huvudlärare är Mia Lehndal som du ser på bilden.

Läs mer om utbildningen, datum och priser – www.modigtledarskap