kursbild01.jpg

Min vision & mission

Min livsvision är – att genom mitt eget exempel inspirera andra att leva levande liv.

Jag har främst ett politiskt mål med mitt jobb. Jag vill leva i en värld som fungerar bättre!

Vi befinner oss i början på något vi kan kalla för människans medvetande revolution.  Redan när jag var liten fick jag höra saker som att vi bara använder 1, 5 eller kanske 10% av våra mentala resurser….att vi alla kan lära oss 20 språk osv osv… Medvetanderevolutionen handlar ytterst om två saker….att börja använda vår fria vilja. Att inse att vi i stort sett alltid är styrda av vår kulturs åsikter och att frihet är att kunna inse att det finns andra svar.. och att kunna tysta vårt mentala inre tjatter så att vi äntligen kan börja förnimma livets grundkänsla – en exstatisk  inre frid och kärlek.

Om att hålla kurs

Sen 30 år har jag jobbat med tantrakurser. Ibland undrar jag hur många talaruppdrag jag missat  genom att sticka ut näsan och säga att den sexualitet vi pratar om offentligt är vidrigt ytlig.  Sex är en motorväg till existentiellt uppvaknande. Vår uppgift är att lära oss smälta samman med vår partner vilket kan leda till djupa kärleksupplevelser. De flesta verkar tro att sex handlar om att producera orgasmer. Sex utfört på rätt sätt skapar kärlek och hälsa. Den sorts sex du kan kan se på porrfilmer är den omogna mannens onanidröm som måste ersättas av ett mognare perspektiv.

Om företag

Jag har jobbat sen sent 80-tal. Min absoluta sanning är att företag vars anställda inte utvecklas kan i längden inte producera vinst. Alternativet till personlig utveckling är att jobba hårdare. Man kan köra hårt med sin personal ett kvartal eller två, sen slutar de bästa eller sjukskriver sej. Jag skulle aldrig anställa någon som inte är intresserad av sin egen utveckling. Och att ha en chef som inte vill utvecklas utan bara bestämma är ett konkurs recept!!

I tidningarna kan vi dagligen höra om skandaler och misslyckanden. Vi verkar tro att det är viktigt att utse syndabockar. Vi verkar också tro att med mera resurser så skulle allt självklart bli bättre. Min sanning är att vi människor måste få hjälp att mogna. Mogna människor gläds mera åt att ge till andra….

Mer kul från mej


Videos

Är det verkligen porrstjärnor som ska lära oss sex? Låt oss leva i en mognare värld!

1

2

3