kursbild01.jpg

Kroppsläsningskurs

När du lär dig läsa din egen kropp och andras har du redskap som stärker din intuition. Med en ökad självkännedom får vi kunskap att växa och göra oss av med onödiga tankar och känslor som vi släpat omkring på genom åren.

Kursen ger dig verktyg både att förstå dina egna signaler såväl som att förstå andra människor. Du får exempel på de olika kroppstyperna och vad som utmärker dem – livets språk.

Se datum för Kroppsläsningskursen

MER OM KROPPSLÄSNINGSKURSEN

  • Din kropp berättar vem du är!

  • Vad berättar din kropp om dina konflikter och möjligheter?

  • Säger den samma sak som din mun eller lever du med en massa inre konflikter?

Kroppen skickar hundratals signaler till oss varje dag, men vi lyssnar inte som vi borde. Vi saknar ofta en närmare kontakt med vår egen kropp vilket leder till försämrad livskvalitet. Ibland tillåter vi oss inte ens att känna hunger eller trötthet. Med en ökad självkännedom får vi kunskap att växa och göra oss av med sådant vi släpat omkring på genom åren.

”1983 luffade jag runt i Indien och mötte gamla skäggiga gubbar som utan minsta tvekan kunde berätta typ allt om mig! Hur var det möjligt? Under de följande 10 åren hårdstuderade jag handläsning, ansiktsdiagnostik och allt som kunde peka på att världen inte bestod av separata enheter utan hänger ihop. Alla celler berättar om dina behov och att din livsuppgift är att ge det bästa av dig själv till världen.”

Ta en titt på din egen och andra människors hållning:

  • Typiska kroppssignaler är uppdragna axlar och låst andning.

  • Sitter huvudet verkligen på toppen av ryggraden?

  • Sitter det snett?

  • Är ryggtavlan större än bröstkorgen?

  • Är gången struttig på stela ben?

Våra kroppar står för mer än 90 procent av allt vi kommunicerar med andra. Vad händer om vi inte förstår dessa signaler? Ja då missar vi varandra eftersom vi ofta saknar förmågan att uttrycka vad vi vill i ord.

"Du går din storhet och smärta, luktar din längtan och oro."

På kursen får du lära dig de teoretiska grunderna i livets språk. För att fullt ut kunna förstå och läsa kroppar krävs förstås massor av träning och tid efter kursen. Det är ett livslångt lärande och utforskande som hela tiden kan finslipas och ge nya insikter. När du väl lärt dig läsa din egen kropp och andras har du fått ett redskap som både stärker din intuition och gör dig till en lysande kommunikatör.

Du kommer också genom praktiska övningar baserade på rörelse, ljud och andning hitta in till den eviga kärleken och visdomen som bor under våra tankar och känslor. Man kanske kan säga att du måste lära dig mindre med huvudet och mer med hjärta och mage!

Kroppsläsning är en del i min kursserie med fokus på ett mer kärleksfullt och hållbart ledarskap. Jag håller även en kursledarkurs samt är medskapare tillsammans med Mia Lehndal på coachutbildningen Modigt ledarskap som också hålls på Humlebäcks kursgård.

Kroppsläsningskursen pågår fredag kväll till söndag eftermiddag. Pris 3.800 kronor (inkl moms) för kurs, mat och boende i två- eller flerbäddsrum.