Jag har jobbat med att hålla kurser i över 25 år som på olika sätt bjuder in människor att leva mer levande liv. Mina kurser har fokus på att inre välbefinnande ger en direkt spegling i den yttre verkligheten i form av att vi kan bidra mer till de sammanhang vi befinner oss i.

kursbild02.jpg

Hur lever man ett bra liv? Varför lyckas några nå sina mål medan andra verkar tro att dom dragit nitlotten i livets lotteri. Jag hävdar att med rätt kunskap, självkännedom och en smula tålamod har vi alla möjlighet att leva strålande liv, och jag påstår att det inte finns någon kraft i universum som vill något annat än att vi ska leva våra drömmar. Under en intensiv helg får du möjlighet att genom praktiska övningar komma i kontakt med den gränslösa styrka och kärlek som finns djupt inne i oss alla. Många av oss är vilsna och vet inte riktigt vad vi vill eller hur man skapar ett levande liv. Jag tror jag vet hur man gör!

Läs mer om Dax Att Leva här!

kursbild01.jpg

Gillar du mitt sätt att vara ledare? Kanske har du sett mej leda någon kurs i personlig utveckling och undrat hur man gör för att få alla deltagare att bidra med sitt bästa.

Jag har väglett tusentals människor under 25 år och har en mängd tankar och bilder om hur du kan hjälpa människor att växa och bidra. Under en intensiv seminariedag får du alla trix och funderingar. Höra om dråpligheter och hur man vänder en illvilligt sinnad grupp till stordåd. Tanken är att du ska ha nytta av kursen oavsett om du är ledare i yrkeslivet eller jobbar med personlig utveckling i grupp.

Läs mer om Kursledarkurs på Humlebäck

22687520_10155865610956079_3868743924256831410_n.jpg

Varför gå en kurs med temat sex och vad har Gud med saken att göra? Sex kan vara livets vackraste väg till kärlek, hälsa och andlighet. Tyvärr är kunskapen om medveten sex alltför låg. De flesta använder varandras kroppar för att producera orgasmer.

Vägen till en friskare värld med sundare människor handlar om att få kontakt med ditt existentiella centrum, kalla det Gud om du vill. Att vara en bra älskare handlar mycket lite om teknik, det handlar om att ha tillgång till djup kärlek och förmågan att vara totalt närvarande med sin partner. Det som börjar med en längtan att ha ett mera livgivande kärleksliv, blir en långsam revolution som påverkar alla dina livsval.

Läs mer om Sex - En motorväg till Gud

johan02.jpg

Under många år har jag pratat om kommunikation och främst vad vi säger med kroppen (kolla gärna min bok om kroppsläsning). Jag trivs bäst med att jobba med grupper som i djupet förstår nödvändigheten av personlig utveckling (alla har något att träna på) som ett medel att skapa mera lönsamhet. Bäst tycker jag det är när vi varvar föreläsning med praktiskt träning. Ibland går jag på glödande kol med modiga deltagare. Jag får ofta höra att jag presenterar ett svårt ämne med mycket värme och humor.

Mitt framträdande anpassas alltid efter dina speciella önskemål, vilket kräver att vi pratar ihop oss innan på telefon. Frågan vad du egentligen vill med att köpa en talare är central för mej för att veta hur jag ska kunna leverera det du verkligen önskar.

Läs mer om mig som föreläsare!

kursbild03.jpg

Många undrar vad skillnaden mellan denna kurs och Sex - En motorväg…. På parkursen kommer par som exklusivt vill jobba med sin partner. På parkursen får du lära dej om betydelsen av närvaro för att kunna komma riktigt nära din partner. Vi jobbar med att släppa kroppens spänningar så du kan känna mer. Det här är ett träningsläger där du själv avgör om du vill dela privat information. Jag jobbar med främst rörelse, ljud och andning som redskap att nå livet och kärleken i oss. För att din partner ska kunna känna djup kärlek till dej krävs att du själv upptäckt kärleken i dej! Titta gärna på mina youtube klipp – sök mitt namn – så får du kanske höra helt nya saker om sex!!

Läs mer om Tantrisk Parkurs

mia600x600.jpg

Gillar du mitt sätt att leda grupper? Personalens personliga utveckling står i direkt relation till kommande vinster! Vill du hjälpa dej själv och andra att utvecklas?

Om du tog med hela dig till jobbet, vem skulle du vara då? Vi hjälper dig att utveckla och definiera din personliga och unika ledarstil. Världen behöver autentiska ledare och coacher som vågar utmana det konventionella ledarskapet och skapa förutsättningar för att mänskligt och ekonomiskt växande ska gå hand i hand.

Läs mer om Modigt Ledarskap här!